3 Transport oplossingen voor verhuisbedrijven

3 Transport oplossingen voor verhuisbedrijven

Er zijn verschillende transport oplossingen voor verhuizers om hun klanten te helpen. Op de websites van de verhuizers (hier bijvoorbeeld) zien we al snel de verschillende transportmogelijkheden. Het gaat om materieel voor kleine, grote en internationale verhuizingen. We bespreken de transportmogelijkheden in dit artikel. Het is goed om de mogelijkheden te verkennen en te kijken waar kansen liggen. 

Een bakwagen

Wanneer er weinig spullen verhuisd worden zal een bakwagen voldoende zijn voor een verhuizing. De bakwagen is te besturen met een normaal rijbewijs. Hierdoor is het inzetbaar voor meerdere mensen. Ook is het niet nodig om rekening te houden met de rijtijdenwet, zoals vrachtwagenchauffeurs wel moeten doen. Het is een voordeel voor verhuisbedrijven. Het kan daarom zelfs aantrekkelijk zijn om twee keer met een bakwagen te rijden van de oude woning naar de nieuwe woning. 

Een vrachtwagen met lift

Worden er veel spullen verhuisd? Dan is het goed om een verhuiswagen te hebben welke zeer ruim is. Natuurlijk is het goed om bij de vrachtwagen een lift te hebben. Met de steekwagen en een pallet kunnen veel zaken gemakkelijk in de vrachtwagen geladen worden. Door alles goed te organiseren kan alles in één keer meegenomen worden. Het scheelt tijd en daarmee dus ook geld. Het is wel belangrijk om een vrachtwagenchauffeur in dienst te hebben met alle geldige rijbewijzen en papier. Vervolgens dient de vrachtwagenchauffeur de ritten goed bij te houden. 

Een container

Als iemand gaat verhuizen naar het buitenland dan is het goed om een container in te pakken met alle spullen. Een container verschepen kan goedkoper zijn dan het transport over de weg. Het is afhankelijk van de afstand en de verbinding. Wanneer iemand naar een ander continent gaat is het slim om deze optie aan te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *