6 voordelen van een digitale werkbon

6 voordelen van een digitale werkbon

Een digitale werkbon, wat is dat precies? En wat zijn de voordelen hiervan?

Alles gaat tegenwoordig via het internet, dus waarom zou je dat niet doen met je werkbon? De online werkbon zorgt ervoor dat papieren werkbonnen niet meer nodig zijn. Zo’n papieren bon kan nog wel eens kwijtraken, scheuren, verouderen of wordt niet leesbaar ingevuld. De oplossing is simpel, een app waar je alles in een keer op hebt staan, kan invullen en registeren.

Vrijwel iedereen heeft ten aller tijde zijn of haar mobiele telefoon of tablet mee. En wordt dus ook niet zo snel vergeten als een papieren bestand. Deze apps zijn op elk device te installeren, zowel voor Android als voor iOS. Ook zonder internet verbinden of mobiele data zijn deze apps te gebruiken. Zo ben je altijd voorbereid

Stel, je bent bij een klant en die heeft een vraag waar je het antwoord niet op weer. Dan kan je in de app alle werkbonnen terug vinden in een centraal punt zodat je makkelijk alles terug kan vinden. Handig om op elk moment voorbereid te zijn voor de klant.

Registratie en communicatie

Excel urenregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest als met deze app. Alle geplande uren komen van zelf in een urenstaat gezet. Zo kan je alle tijd die je normaal gesproken nodig hebt aan administratie, weer nuttig gebruiken. Verder kan je een timetracking app hier mee combineren voor extra gemak.

Nieuwe afspraken zijn gemakkelijk in te plannen en staan per direct in de app van elke medewerker, hiernaast ziet iedereen dat er een wijziging is geplaatst. Op deze manier hoeft er niet gebeld te worden met elke buitenmedewerker om te melden dat er iets is veranderd. Altijd en overal up-to-date zijn heeft altijd voordelen.

Je bespaart niet alleen tijd, maar ook ruimte. Alle kasten en lades die je nodig had voor de papieren administratie zijn nu weer vrijgesteld. Handig voor andere opslag, zoals materialen die nodig zijn. Of zelfs extra werkplekken voor meer efficiëntie en groeimogelijkheden.

Elke medewerker gebruikt de app, en wordt dus voor allemaal automatisch erin gezet. Administratief en met de planning wordt er dus met het zelfde systeem gewerkt. Zo is er altijd duidelijkheid voor iedereen.

Kosten

Al deze online en offline functies voor plannen en registraties scheelt veel papier, en dus ook inkt. Dubbele kosten die je kan verminderen door het gebruiken van een app. De kosten van de app dan zelf zijn natuurlijk verschillend per elk bedrijf dat is aanbied. Relatief gezien zijn ze in het zelfde gebied. Vaak betaal je voor de eerste 30 dagen helemaal niks. Na de gratis 30 dagen, kost dit ongeveer €10,- per maand.

Voordelen op een rij

Al deze voordelen en informatie zijn natuurlijk belangrijk om helder nog te benoemen voor gemak.

  • De werkbon app is overal te downloaden en online en offline bruikbaar
  • Het scheelt veel papier en opslagruimte
  • Elke werknemer is in realtime op de hoogte van elke wijziging
  • Communicatie optimaal geminimaliseerd
  • Elke werkbon is gemakkelijk te vinden in het centrale punt
  • Urenregistratie is geautomatiseerd in Excel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *