De 3 voordelen van verkopen aan een opkoper partijen

De 3 voordelen van verkopen aan een opkoper partijen

Heb je een restvoorraden afkomstig uit je winkel die recent werd gesloten? Dan doe je er best aan deze te verkopen. Het verkopen van je volledige voorraad aan kopers, in plaats van elk product afzonderlijk aan geïnteresseerde partijen te verkopen, kan veel voordelen opleveren. Dat is ook zo wanneer je nog overschotten hebt na het beëindigen van een voordeelactie die je recent organiseerde. Ook deze voorraad kun je makkelijk verkopen aan een opkoper. Met het verkopen van je restvoorraad aan een gespecialiseerde opkoper mag je er zeker van zijn dat je er de juiste prijs voor betaalt krijgt.

Een eerlijke prijs voor je restvoorwaarden

Je restvoorraden verkopen aan een eerlijke opkoper partijen is de beste manier om snel en tegen de juiste prijs plaats vrij te maken voor andere producten. Een opkoper geeft namelijk een eerlijke en reële prijs voor je restvoorraad. Dat is ook zo bij een faillissement van je bedrijf. Dan is het zeker belangrijk om de juiste prijs voor je stockgoederen te ontvangen. Op die manier kun je toch nog wat recupereren. Bij zo een faillissement is het zeker ook niet aangenaam om met een groot aantal opkoper partijen te moeten onderhandelen waarvan je weet dat ze je goederen voor een appel en een ei willen meepikken. Bij een gespecialiseerde opkoper van allerlei restvoorraden is dat gelukkig niet het geval. Die geven je de juiste prijs voor je restvoorraad. Zo moet je niet nog meer verlies lijden dan nodig is.

Dure huurprijs opslagruimte voorkomen met een opkoper partijen

Door snel te verkopen aan een opkoper partijen spaar heel wat op het huren van een eventuele opslagruimte voor je restvoorraad omdat je je handelspand definitief moet verlaten omdat er een andere handelaar zijn of haar intrek zal nemen. Het huren van een opslagruimte brengt vaak hoge kosten met zich mee en die kun je best missen als je met een faillissement opgezadeld zit. Het verkopen van restvoorraad aan een opkoper heeft nog meer voordelen. Je kunt namelijk niet alleen restvoorraad aan een opkoper van goederen verkopen.

Meerdere soorten opkopen partijen

Je kunt niet alleen met je restvoorraden bij deze opkopers van goederen terecht. Er zijn namelijk diverse soorten opkopers. Naast opkopers van restvoorraden, zijn er even goed opkopers van allerlei goederen na inventaris en zelfs van vastgoed. Wanneer je bijvoorbeeld slachtoffer van een faillissement bent en je een groot winkelpand bezit en als gevolg van je faillissement onmogelijk kunt betalen, zul je noodgedwongen dit winkelpand moeten verkopen. Dat kun je door bijvoorbeeld door bemiddeling van een vastgoedmakelaar. Dan zul je wel rekening moeten houden met hoge makelaarskosten. Die kun je voorkomen door je winkelpand bij een opkoper aan te bieden. Zo vang je vaak meerdere vliegen in één klap. Wellicht is die opkoper ook geïnteresseerd in het kopen van de beschikbare goederen die nog in je winkelstellingen staan of in je magazijn zijn opgeslagen. die in jouw winkel stonden. Het verkopen van je restvoorraden en zelfs van je winkelpand en- of magazijn aan een opkoper partijen is zeker een aanrader wanneer je snel van je voorraden af wilt, om welke reden dan ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *