De innovatieve app voor in de logistiek

De innovatieve app voor in de logistiek

De tachograaf app van Data2Track is een innovatieve chauffeurs app voor chauffeurs die hun dagen op de weg doorbrengen. Met de chauffeurs app van Data2Track wordt de informatie door middel van bluetooth naar de app van de chauffeur gestuurd. De chauffeur logt in met de chauffeursgegevens en vanaf dat moment kunnen er ritten ingeschoten worden, worden bestaande ritten zichtbaar, worden activiteiten geregistreerd maar kan er via de berichten box ook direct gecommuniceerd worden tussen de chauffeur en opdrachtgever.

Niet alleen is communiceren tussen de chauffeur en werkgever mogelijk met de chauffeurs app van Data2Track maar ook de benodigde documenten voor onderweg en eventuele schades die de chauffeur opgelopen is op de route zijn te uploaden in de chauffeurs app. Zo kunnen er zowel documenten als foto’s geüpload worden door zowel de chauffeur als werkgever. Dit maakt de processen om het rijden heen niet alleen efficiënter, maar het wordt ook minder foutgevoelig.

Efficiënter Werken met de Chauffeurs App

Los van alle eigen functionaliteiten, biedt de chauffeurs app ook de mogelijkheid om te koppelen met het zogeheten TMS systeem. Hierdoor wordt het gebruik van de chauffeurs app makkelijker en worden de worden de opties met de app alleen maar groter.

Met de chauffeurs app van Data2Track hoeft de chauffeur niet meer voor elke rit alle gegevens handmatig in te voeren en een bon uit te draaien aan het einde van de rit. Met de chauffeurs app heeft de chauffeur zelfs alle CAO en financiële gegevens binnen handbereik. De chauffeurs kunnen met deze app de gewerkte uren, overnachtingen, het tanken en standaard activiteiten meteen reserveren zodat de werkgever aan de slag kan. De chauffeurs en werkgevers hoeven dan niet meer te wachten tot de chauffeur terug is van een reis om met de administratie te beginnen. De chauffeurs app kan dan ook per werkgever ingericht worden zodat de chauffeurs niet te maken krijgen met onnodige bijzaken. Dit maakt de app efficiënt en overzichtelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *