De leukste plekken in Europa om te overnachten

De leukste plekken in Europa om te overnachten

Je hoeft echt niet altijd naar de andere kant van de wereld om de leukste plekjes te vinden om te overnachten. Dat kan ook prima in Europa. In de winter en in de zomer. Je zou gemakkelijk een lijstje kunnen maken met wel honderd van die bijzondere bestemmingen, slaapgelegenheden die je gezien moet hebben voor je ze überhaupt kunt geloven. Zelfs de foto’s vertellen vaak niet het hele verhaal.

Niet met het blote oog waarneembaar

In eigen land bijvoorbeeld heb je Crane Hotel Foralda. Daar overnacht je in een hijskraan. In Zweden is vooral het Tree Hotel bekend. Je slaapt dan in een boomhut.  Een boomhut die met het blote oog amper waarneembaar is. Glamping vindt z’n hoogtepunt in het Duitse Voigtsmuhle en Maison Aretxola is een voormalige schaapskooi die is omgebouwd tot een luxe appartement. In Lapland staan iglo’s met een glazen dak, inclusief badkamer en sauna. En zo kunnen we nog wel even doorgaan want in elke streek en in elk land vind je wel bijzondere plekjes om te overnachten.

Vuur tussen de man en de vrouw

Vooral liefdeskoppels die bijvoorbeeld net getrouwd zijn, hechten er waarde aan om op zo’n bijzondere plek te overnachten. Daar tiert de romantiek dus welig en daar, op die plekjes, kun je het vuur tussen de man en de vrouw bijkans ruiken. Niet voor niets neemt zelfs de rechtgeaarde anti-supplementen man Erectiepillen mee, omdat het zoiets als een plicht is dat je als koppel daar de liefde bedreven moet hebben. En na een zwaar huwelijksfeest wil het soms wel eens gebeuren dat juist dan je mannelijkheid het laat afweten. Omdat regeren vooruitzien is zal het de mannen er niet aan dergelijke pillen ontbreken. Die hebben wel ergens een plekje in de koffer gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *