De voordelen van een verreiker huren

De voordelen van een verreiker huren

De verreiker wint nadrukkelijk aan populariteit. Op steeds meer plaatsen, zeker in de landbouw, wordt de vraag naar deze ijzersterke sjouwer steeds groter. Op bepaalde plekken is de verreiker ondertussen al de vervanger van de trekker, maar in het algemeen wordt de machine beschouwd als aanvulling op de trekker. Wel is het de verwachting dat de verreiker op den duur de positie van de trekker over zal nemen.

Veel meer hefvermogen en snelheid

Voor het uitmesten van de stallen, de verwerking van balen stro en voor het vullen van een biogasinstallatie; verreikers blijken veelzijdig en echte krachtpatsers. Steeds meer veehouders ontdekken ook al de voordelen van de verreiker. Ten opzichte van een trekker met voorlader, een shovel of een heftruck heeft een verreiker veel meer hefvermogen en snelheid, is de tilhoogte groter en is de verreiker ook meer wendbaar. Die wendbaarheid wordt veroorzaakt omdat verreikers over vierwielbesturing beschikt.

Ook in lage gebouwen kan de verreiker prima uit de voeten

Verreikers zijn veelzijdig en kunnen ook in lage gebouwen prima uit de voeten. In ons land is met name de machine met een hefvermogen van rond de drie ton en hefhoogte van zeven meter erg in trek. Verreikers hebben allemaal een tweedelige giek. Bij verreikers huur je bovendien tal van hulpmiddelen, waarvan er overigens steeds meer op de markt komen. Deze hulpmiddelen worden niet zelden door gebruikers van de verreiker aangedragen en komen dus vanuit de praktijk.

Ervaar de voordelen tijdens een huurperiode en beslis later over koop

In ons land zijn Manitou, Merlo en JCB toonaangevende merken. Wil jij ook overtuigd raken van de voordelen van de verreiker? Dan is een verreiker huren een interessante optie om zelf de voordelen eens te ervaren. Na de huurperiode kun je al dan niet beslissen er zelf ook een aan te schaffen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *