Diensten

Broersma Logistiek begrijpt waar jij heen wilt en kan dit geheel voor jou ontzorgen. Niet alleen voor het transport van je goederen kan je bij ons terecht, ook voor de opslag hiervan. Daarnaast zijn wij europees actief, willen wij altijd willen er heerst een topsportmentaliteit die ons tot het uiterste drijft op voor jou te presteren en ook bieden wij supply chain management aan. 

Liggen uw logistieke problemen vermoedelijk buiten Nederland? Of heeft u juist de ambitie om ook richting het buitenland te gaan? Dat is geen probleem. Wij zijn Europees actief en kunnen jouw problemen en ambities dus ook buiten Nederland regelen.

achievement-3468106_1920

Producten worden steeds meer een dienst. Hoe voorkom je overvolle magazijnen, onnodige afprijzingen, uit de pan rijzende transportkosten en bovenal om klanten die uw onderneming de rug toekeren te behouden. Wij weten wat de eisen zijn en kunnen samen met u naar de oplossing toe werken. Voor ons is samen winnen pas echt winnen.

Met onze supply chain services kunnen we vanuit jouw wensen de verantwoordelijkheid voor een deel van je goederenstroom uit handen nemen. Door middel van het verbeteren van processen en samenwerking met leveranciers en afnemers zal er namelijk een betere functionaliteit ontstaan.

Naast dat wij logistiek uithanden nemen zijn wij ook gefocust op het delen van kennis. Regelmatig hebben we kennissessies en zitten we samen met onze klanten om alles te evalueren en te optimaliseren. Contact en samenwerking met de klant is voor ons belangrijk en de klant moet dus ook weten wat er gebeurt met zijn logistiek. Wat wij delen is te vinden op onze nieuws pagina

Heeft u interesse in onze dienstverlening kunt u altijd contact op nemen, dan maken we een afspraak voor een bakje koffie en bespreken we alle opties, mogelijkheden en ambities. Stuur een mailtje naar info@broersma-logistiek.nl en dan hoor je snel van ons.