Drie keer de leukste dagjes uit met het gezin

Drie keer de leukste dagjes uit met het gezin

De maatregelen die gelden vanwege de situatie met het coronavirus worden steeds meer versoepeld. Hoewel verre reizen naar het buitenland nog steeds niet mogelijk is of sterk wordt aangeraden is er binnen Nederland wel steeds meer te beleven. Zo zijn de pretparken weer geopend en kan je weer met de kinderen naar de dierentuin. Deze zomer is ideaal om de hoogtepunten binnen ons eigen land nog eens te (her)ontdekken. Er is namelijk genoeg te beleven voor zowel jong en oud. Om het meeste uit een dagje met het gezin te halen wanneer je niet in het bezit bent van eigen vervoer kan je kiezen om een auto te huren zoals bij auto huren utrecht. Kijk vooral eens naar de volgende idee├źn voor de leukste dagjes weg met het gezin!

Familiepark Drievliet

Dit pretpark is te vinden in Den Haag en is zeker op zonnige dagen aan te raden. Het park heeft namelijk een grote waterspeelplaats die voor verkoeling kan zorgen op de warmste dagen. Drievliet is geschikt voor oudere kinderen maar vooral voor jongere kinderen is het een leuk pretpark. In de nieuwste attractie van het park kan je een vrije val maken van grote hoogte. Daarnaast is er in het park horeca aanwezig voor een hapje en een drankje of gewoon om even uit te rusten. 

Dolfinarium

In het dolfinarium kunnen kinderen zich vermaken met de spectaculaire shows met zeeleeuwen, dolfijnen en walvissen. Maar het dolfinarium biedt daarnaast ook veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren over het leven in het water door middel van diverse informatiesessies en presentaties. Tot slot heeft het dolfinarium ook genoeg speeltuinen en zelfs een eigen strand. Genoeg redenen dus om een bezoek aan Harderwijk te plannen! 

Nationaal militair museum

Dit museum is te vinden in Soesterberg en is ook voor volwassenen zeer leerzaam om te bezoeken. Op het militaire terrein kan je veel leren over de krijgsmacht. De collectie van het museum is zeer groot en het pand is een aantal jaar geleden gerenoveerd en opnieuw geopend door Koning Willem-Alexander. Door de huidige maatregelen is het museum minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een auto huren is daarom een goed alternatief, dit kun je bijvoorbeeld doen bij Auto huren Amsterdam. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *