Een goedkope autoverzekering voor meerdere auto’s

Een goedkope autoverzekering voor meerdere auto’s

Wanneer je eigenaar bent van een transportbedrijf of om een andere redenen meer auto’s op je naam hebt staan, dan is het afsluiten van een goedkope autoverzekering een must. Het betalen van één autoverzekering is al een aardige kostenpost laat staan meerdere autoverzekeringen. Jij vind gegarandeerd voor al je wagens een goedkope autoverzekering via Overstappen.nl

Hoe werkt Overstappen.nl?

Overstappen.nl werkt heel eenvoudig en is bovendien geheel gratis. Bij overstappen.nl zijn vele autoverzekering aangesloten, die allemaal hetzelfde bedrag betalen aan overstappen.nl wanneer er een autoverzekering via deze site bij hen wordt afgesloten. Hierdoor is deze werkwijze geheel onafhankelijk en worden er geen autoverzekeringen aanbevolen die niet bij jouw situatie passen. Wanneer je de vergelijker invult op de website dan zoekt deze voor jou de beste autoverzekeringen op. De beste is niet altijd alleen de goedkoopste. De vergelijker kijkt uiteraard naar de prijs maar kijkt daarbij ook naar de voorwaarden. Daarom moet je tijdens het invullen van de vergelijker ook  gegevens doorgeven zoals je leeftijd, je schadevrije jaren en de soort auto die je wilt verzekeren.

Risicofactoren die je premie bepalen

Het afsluiten van een autoverzekering is maatwerk. De autoverzekeraar houdt bij het berekenen van de premie namelijk rekening met een aantal risicofactoren. Risicofactoren maken de kans op schade groter waardoor ook je premie hoger wordt. Een risicofactor kan bijvoorbeeld de buurt zijn waarin je woont. Worden hier vaak auto-inbraken gepleegd of is er veel vandalisme? Dan betaal je een hogere premie. Ben je een beginnend bestuurder zonder schadevrije jaren of heb je net je rijbewijs gehaald? Ook dan behoor je tot de risicogroep en wordt je premie hoger. Wanneer je op zoek bent naar een autoverzekering voor je bedrijfsauto’s dus eigenlijk een zakelijke verzekering, dan worden er andere voorwaardes gehanteerd. In eerste instantie lijkt het of je nu meer premie betaald, maar door de verrekening van de BTW is dat in de meeste gevallen niet werkelijk zo.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Wanneer je via de vergelijker van Overstappen.nl de juiste autoverzekeraar gevonden hebt, dan kun je eenvoudig een aanvraag doen. De bewuste autoverzekeraar die jij benaderd hebt, geeft je in de meeste gevallen direct een voorlopige dekking. Je kunt dan meteen rijden met je auto. Nadat al je gegevens goed zijn gecontroleerd gaat deze voorlopige dekking over in een normale dekking. Het kan soms voorkomen dat je autoverzekering alsnog wordt geweigerd. Je bent dan verplicht om op zoek te gaan naar een andere aanbieder. Iedereen die een auto op zijn naam heeft staan moet namelijk een minimale WA autoverzekering afgesloten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *