Een soepele verhuizing regel je zo

Een soepele verhuizing regel je zo

Verhuizen is een hele klus. Alles moet goed ingepakt worden. Er moet vervoer verzorgd worden en daarnaast is het ook belangrijk om alles weer op de juiste plaats te zetten en uit te pakken. Het is belangrijk om de verhuizing zo soepel als mogelijk te doen. We delen graag onze tips voor een goede verhuizing in deze blog.

Wat is allemaal nodig?

Zorg dat alles voorhanden is op het juiste moment. Bij het inpakken is het belangrijk om voldoende verhuisdozen, inpakpapier, tape en een goede stift te hebben. Schrijf op iedere doos naar welke kamer het mag gaan en wat er in zit. Het hoeft niet tot in de details. Alle dozen kunnen bij het uitladen dan direct naar de juiste kamer gaan. Vervolgens is het belangrijk om een verhuiswagen te hebben. Alle zware dingen moeten er in passen. Het is ideaal om ervoor te zorgen dat alles in één keer mee kan. Een verhuislift in de verhuisbus of vrachtwagen is ook prettig. Het scheelt veel tilwerk. Ook een verhuislift huren is slim als er geen lift. De koelkast, grote bank, tafels en wasmachine kunnen dan eenvoudig met de verhuislift omlaag of omhoog. 

Voldoende hulp

Op de dag van de verhuizing is het goed om voldoende hulp te hebben. Een paar sterke mannen en vrouwen kunnen de klus klaren. Neem het heft in handen en leg uit wat de bedoeling is om daarna de verhuizing soepel te laten verlopen. Het is goed om te zorgen voor een heerlijke pot soep met broodjes. Ook voldoende frisdrank wordt gewaardeerd. Wat later is het dan tijd voor een housewarming party om iedereen te bedanken. Dan kan iedereen zien waar alles is gekomen en hoe het staat in de nieuwe woning. Men kan dat doen onder het genot van een hapje en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *