Een touringcar huren voor een zorgeloos dagje weg

Een touringcar huren voor een zorgeloos dagje weg

Organiseer jij een schoolreisje of een bedrijfsexcursie? Bij het regelen van zo’n dagje weg komt heel wat kijken. Ook het vervoer kan je hoofdbrekens opleveren, want hoe krijg je zo’n grote groep veilig, op tijd en binnen het gestelde budget van A naar B? Een touringcar huren bij een betrouwbaar touringcarbedrijf lost die vragen voor je op.

Een touringcar huren die aan al jouw wensen voldoet

Wil je een touringcar huren voor een grote of een kleine groep? Beide is mogelijk. Voor een groep tot en met twintig personen huur je een midi-bus. Grotere gezelschappen tot zeventig personen nemen plaats in een touringcar. Voor grotere gezelschappen zijn er zelfs dubbeldekker touringcars. Alle bussen zijn voorzien van gordels, verstelbare rugleuningen en luchtvering voor optimaal comfort. Veiligheid staat voorop dus alle stoelen beschikken over gordels. Met dubbele zonwerende beglazing en airconditioning is het ook op warme dagen prima uit te houden. De passagiers kunnen gebruik maken van de leeslampjes bij hun stoel en de bussen beschikken over een stereo geluidsinstallatie. Bijna alle bussen hebben bovendien een toilet en een koelkast. Ook zijn er bussen waar een kopje koffie getapt kan worden. Wil je nog wat extra comfort, kies dan voor de Royal Class touringcar. Deze bus heeft extra beenruimte. Ook de rugleuning van de stoel kan wat verder naar achteren. Dit is ideaal voor wat verdere reizen.

Het gaat verder dan alleen een touringcar huren

De chauffeurs van touringcar bussen rijden bijna dagelijks hele schoolklassen naar de meest wisselende bestemmingen voor een schoolreisje. Bij het touringcarbedrijf huur je dan ook niet alleen de bus. Zij kunnen je dankzij deze ervaring ook helpen met de perfecte bestemming voor een schoolreisje. Als je een keuze hebt gemaakt, hoef je verder niets meer te doen. Het bedrijf verzorgt naast de touringcar ook de reservering van de locatie. De chauffeur wacht de kinderen ’s ochtends op bij school en brengt ze ’s middags weer moe gespeeld veilig en op tijd terug naar school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *