Garagezeep

Garagezeep

Het schoonhouden van je handen is ontzettend belangrijk, met een zeep en wat water lukt dit vaak goed. Alleen soms zijn handen zo vies, dat alleen speciale zeep ze nog schoon krijgt. Denk aan monteurs en werknemers in de industrie. Daarom is er een speciale garagezeep uitgevonden. Deze maakt handen weer helemaal schoon en zacht, hoe vies ze ook zijn. Zeep is gewoon erg belangrijk om bij de wasbak te hebben, zeker op zulke plekken. De zeep is verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren. Er is dus keuze. Deze speciale garagezeep zie je veel terug in garages en in sanitair van bouwplaatsen. Het is een mengsel waardoor zelfs de meest vieze handen weer schoon worden. Dit mengsel krijgt olie, vet, smeer, kleefstoffen, roest, cement, remvloeistof, diesel en enkele verfsoorten van handen af en kan ook de kleurstoffen van groenten en fruit verwijderen. Daarom wordt op vele werkplaatsen gebruikt als handzeep. Het is eigenlijk iets dat niet kan missen in de werkplaats!

Speciaal mengsel

Garagezeep wordt op verschillende manieren gemaakt. Het is meestal een zachte zeep met een bestanddeel dat licht schurend is. Zoals:

  • Maismeel Korrels

of

  • Polymeer microkorrels

Er bestaan dus verschillende soorten garagezeep. Kijk goed wat de verschillen zijn en waar ze per soort tegen gaan. Dan weet je zeker dat je de goede zeep koopt. In garagezeep zit nooit een oplosmiddel, daarom is het veilig om op handen gebruikt te worden. Er zitten een soort vetten in die goed zijn voor je handen en ze verzachten. Zo heeft de zeep een schurende, maar toch verzorgende werking. Daarom is het goed om te gebruiken bij beroepen waar handen zo vervuild worden.

Garagezeep voor vieze handen

De zeep is gemaakt voor vieze handen en dat is dan ook waar de zeep voor gebruikt wordt. Je ziet hem vaak hangen in garages, de bouw, werkplaatsen en industrie├źn. Dit zijn plekken waar werknemers hun handen niet schoon kunnen houden tijdens het werk. Ze krijgen geregeld dingen als vet, olie, roest, cement en vloeistoffen aan hun handen. Garagezeep haalt deze vervuiling weer van de handen af en zorgt voor een beschermend laagje. Het is dus een hele goede zeep en wordt veel in bedrijven gebruikt. Vooral bedrijven waarbij vaak vervuilde handen zijn. Dan is garagezeep iets dat niet kan ontbreken bij de wasbak.

Zeep kopen

De speciale garagezeep is meestal te koop bij groothandels of schoonmaakmiddelen winkels. Dan koop je vaak ook een flink aantal in een keer. Dan is het niet goedkoop, maar kan er wel weer even vooruit met de voorraad zeep. Het is altijd goed om een voorraad te hebben liggen, zodat je nooit zonder komt te zitten. Het is een aanrader voor ieder bedrijf waar met materialen als olie, vet, cement en roest wordt gewerkt. Het houdt de handen schoon en de zeep heeft daarnaast een verzorgende werking. Zo drogen de handen ook niet uit en worden ze toch erg schoon. Garagezeep aanschaffen is een goede beslissing en iets wat je vandaag nog kunt doen. Twijfel niet en bestel het, je handen zullen je dankbaar zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *