Gespecialiseerd in interieur – Het complete plaatje

Gespecialiseerd in interieur – Het complete plaatje

Gewoon vertrouwd bij Verwol

40 jaar helpen ze namelijk al met het monteren van plafonds. Dus door de jaren heen hebben ze heel wat kennis op gedaan. Voorbeelden van hun projecten zijn: ‘Station Rotterdam Alexander’, ‘Google HQ – Amsterdam’ en zelfs ‘Schiphol – Amsterdam’. Zo kunnen ze dus ook een effectieve dienst voor u verrichten. Dus dat betekent gespecialiseerd en op tijd gerealiseerd in het budget. Nu ook met een uitgegroeide kennis over systeemwanden, (systeem)plafonds, klimaatplafonds en complete interieurrealisatie. Voor uw volledige verzoek.

Een systeemplafond verdekt met plafondpanelen

Er is zoveel keuze mogelijk bij Verwol. Maar waarom een systeemplafond verdekt bijvoorbeeld een uitstekende keuze is, spreekt uit de voordelen. De profielen zijn namelijk niet zichtbaar en dit geeft daardoor een nettere uitstraling. Ze zijn in verschillende materialen verkrijgbaar voor uw specifieke behoeften. En als u kiest voor de zachte minerale plafondpanelen heeft u een goede akoestiek doordat het geluid meer geabsorbeerd wordt. Hieruit blijkt dat ze uitgedachte hulp kunnen bieden en dus ook echt verstand hebben van wat ze doen.

Scheidingswand panelen zijn zo uitgekozen

Door hun duidelijke website met foto’s en informatie kunt u gelijk een idee krijgen. Een clearvision, een vintage vision of zelfs een woodvision biobased ruimtelijke style in uw pand? Het is al leuk om naar de voorbeelden te kijken. En het kan ook mogelijk gemaakt worden bij u met de unieke scheidingswand panelen van Verwol. Alles op maat en door allemaal gespecialiseerde medewerkers geleverd en gemonteerd. Er wordt met hoogwaardig materiaal gewerkt en deze panelen kunnen zelfs op een duurzame manier worden gemaakt naar wens.

Voor informatieve doeleinden

Verwol werkt onder andere met metalstudwanden als binnenwandsysteem. Deze dienen voor een goede isolatie, brandwerendheid en kunnen geluidswerend zijn. Zie voor meer informatieve wetenswaardigheden deze link. Dus dat geeft ook nog een veilig gevoel. U kunt hoe dan ook kiezen uit een groot assortiment aan opties. Hier kunt u ook vast en zeker vinden wat u zoekt. U kunt het telefonisch met ze bespreken of anders via de mail uw plan opsturen. Dan sturen zij u een offerte. Alles kan zo geregeld worden. Dus u geeft uw specifieke voorkeuren aan en zij maken het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *