Goedkoop internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Goedkoop internetten is nog nooit zo makkelijk geweest

Wij Nederlanders houden er allemaal van: besparen waar het maar kan. Besparen op onze telefoonkosten hoort daar ook bij. Er zijn zoveel vergelijkingssites die afgezocht worden om de beste deal voor een telefoonabonnement binnen te slepen. Nu zijn er eindelijk aanbieders die een simkaart aanbieden waar je alleen data bij kunt gebruiken. Je bent dus niet meer verplicht ook belminuten en Sms’jes in je abonnement erbij te nemen. Voorheen was dit wel het geval.

Goedkope manier van internetten

Je hoeft als gebruiker van de data simkaart dus alleen voor je internet te betalen. Verder komen er geen onverwachte kosten bij. De data simkaart is ook te gebruiken in het buitenland zonder dat je rekening hoeft te houden met extra kosten die in het verleden wel golden in het buitenland. Een goedkope data simkaart is eenvoudig verkrijgbaar bij Prepaidsimkaart.net.

Snel 4G internet

Je zult misschien denken dat een goedkope simkaart met alleen data geen snel internet kan bieden, maar dat is wel degelijk het geval. Een data simkaart reikt tot een downloadsnelheid van 300 Mbps. Die downloadsnelheid geeft de maximale snelheid aan voor het downloaden van bestanden of applicaties. Hoelang de download dan in totaliteit in beslag neemt hangt vervolgens af van de grootte van het bestand.

Opwaarderen is heel simpel

Het opwaarderen van een data simkaart is heel eenvoudig en snel geregeld. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken. Je kunt dan inloggen op dit account die gekoppeld wordt aan je data simkaart. Deze koppeling wordt gemaakt door het invullen van je klantnummer. In dit account kun je vervolgens de verschillende bundels bekijken die je kunt toevoegen aan je data simkaart. Wanneer je dit gedaan hebt kun je in heel Europa internetten voor een tarief dat nog nooit zo laag is geweest.

Hele jaar te gebruiken

Na aanschaf van een data simkaart is je bundel die hieraan gekoppeld is 365 dagen geldig. Dat betekent dus dat je er een heel jaar gebruik van kunt maken. Het komt niet vaak voor dat een bundel voor zo’n lange tijdsduur geldig is. Wanneer het jaar voorbij is kun je natuurlijk gewoon de keuze maken om de data simkaart met een jaar te verlengen. Dan krijg je weer de mogelijkheid om er 365 dagen gebruik van te maken.

Data simkaart erg populair

De data simkaart is kortgeleden nog uitgeroepen tot één van de beste prepaid providers van het moment. Deze keuze is gemaakt op basis van de prijzen die men voor de data simkaart betaalt in combinatie met de kwaliteit van het gebruik. De data simkaart is op het moment dus erg populair. De prepaid simkaart van Simyo en KPN zijn nog iets populairder maar kort daarachter komt de data simkaart. Deze keuze is gemaakt omdat het gebruik van data steeds belangrijker wordt op een mobiele telefoon ten opzichte van het aantal belminuten. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid nu om te bellen via WhatsApp of andere applicaties als Skype en facetime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *