Handige tips voor als je gaat verhuizen

Handige tips voor als je gaat verhuizen

Binnenkort van plan om te verhuizen? Dan kun je wel wat tips gebruiken. Lees dan deze blog, want wij geven je een aantal tips die goed kunnen helpen als je gaat verhuizen. Niet alleen op logistiek gebied, maar ook op andere vlakken gaan wij je een handje helpen

#1 Een goede voorbereiding is het halve werk

Het gebeurt nog te vaak dat mensen niet goed voorbereid zijn als ze gaan verhuizen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Maak een planning wanneer je wat gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt. Schakel de juiste mensen en hulpmiddelen in. Zorg dat je dit op voorhand al geregeld hebt.

#2 Hoe ga je het logistiek aanpakken?

Heb je al bedacht hoe je de spullen van je oude huis naar je nieuwe huis gaat krijgen? Logistiek moet je het e.e.a. goed aanpakken. Denk aan een verhuiswagen of een kar. Bij sommige makelaars, zoals De Boer krijg je een verhuiskar waarmee je je spullen kunt vervoeren.

#3 Nummer de dozen

Als je gaat verhuizen is het verstandig om de dozen te nummeren. Het liefst met een vast nummer per kamer. Zo ga je een stuk efficiënter aan de slag tijdens het verhuizen. Je weet waar je wat moet plaatsen. Zeker doen!

#4 Glas en breekbare goederen

Wellicht een onnodige tip: maar ga voorzichtig om met glas en breekbare goederen. Pak ze goed in, want je wilt niet dat ze kapot gaan. Helaas gebeurt dit nog wel eens tijdens het verhuizen. Door je goed voor te bereiden, voorkom je dit.

#5 Adreswijzigingen doorgeven

Niets is zo vervelend als dat er post blijft binnenkomen op je oude adres. Wijzig daarom tijdig al je adressen, liefst een paar dagen voordat je gaat verhuizen. Dat voorkomt op een hoop gezeur met de post dat op je verkeerde (oude) adres binnenkomt.

Is het tijd geworden om te gaan verhuizen? Volg dan deze tips op. Nog niet aan verhuizen toe, maar binnenkort wel de hulp inschakelen van een makelaar? Ga dan eens om de tafel om de mogelijkheden voor de verkoop van je huis te bespreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *