Touringcarbedrijf, hoe huur ik een touringcar

Touringcarbedrijf, hoe huur ik een touringcar

Je ziet er al naar uit een vakantie of een dagje weg. Nu hoef je alleen nog maar een bus te regelen. Makkelijk gezegd dan gedaan. Welk touringcarbedrijf moet je kiezen? Hoe doe je dat? waar moet je op letten en welke informatie heb je nodig om de touringcar te huren die je nodig hebt?

Een offerte aanvragen bij een touringcarbedrijf

Een touringcar is te verkrijgen in verschillende afmetingen. Je hebt kleine bussen en grote touringcars. Afhankelijk van de grootte van de groep met wie je reist heb je een aantal mogelijkheden. Bij het touringcarbedrijf kan je dan een offerte opvragen. Een offerte ontvang je dan tussen de twee en vijf werkdagen later. Hou er wel rekening mee dat als de reis in de zomermaanden plaatsvinden het erg druk kan zijn. Soms gaat het zo snel dat je mis kan grijpen. Plan daarom ruim van tevoren de reis met de touringcar.

Wat moet je doorgeven bij het aanvragen van een offerte?

Het bedrijf waar je de touringcar huurt wil van tevoren een aantal zaken weten:

  • de datum waarop het vertrek en terugkomst plaatsvindt
  • vertrekplaats en bestemming
  • aantal personen
  • welke touringcar wil je (normale touringcar, rolstoeltouringcar of luxe spelersbus)
  • extra activiteiten

Extra activiteiten

De meeste data die je moet doorgeven zijn duidelijk en behoeven geen uitleg. De extra activiteiten zijn als je bijvoorbeeld op een dagtrip ook een lunch wil krijgen. Een aantal touringcarbedrijven kunnen ook deze extra activiteiten regelen.

Luxe of van A naar B

Touringcars zijn er in verschillende maten en luxe. Zo kun je een touringcar huren van negentien tot en met negentig personen. De luxe verschilt van: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class en een VIP-touringcar. Let wel op dat in sommige perioden de luxere touringcars al snel zijn gehuurd.

Een touringcar huren voor een aantal dagen of voor een dagtrip is niet moeilijk. Geef aan het touringcarbedrijf: je gewenste vertrekdatum, terugkomstdatum, aantal personen, bijzonderheden en speciale wensen door en ontvang binnen vijf werkdagen een offerte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *