Hoe je jouw logistische onderneming kunt promoten

Hoe je jouw logistische onderneming kunt promoten

Je bent net een logistische onderneming gestart en dus wil je proberen je onderneming zo breed mogelijk te promoten. Iedereen moet immers weten dat jij zojuist ondernemer bent geworden. Maar hoe doe je dat dan precies? Uiteraard is het eerste wat je doet een website (laten) bouwen. Klik hier als je daar nu al meer informatie over wenst en om binnen afzienbare tijd over een online visitekaartje te beschikken.

Ken je eigen product en dienst

Het klinkt gek, maar je eigen product of dienst kennen is belangrijk als je je onderneming wilt promoten. Want ken je die, dan ken je ook je doelgroep en dan kun je dus gerichter aan promotie doen. Richt jij je op senioren dan heeft een online campagne bijvoorbeeld minder zin. Kies dan voor flyers of een advertentie in de dorpskrant. Dé manier om aan promotie te doen is uiteraard de sociale media optimaal benutten. Een Facebook-pagina is snel gemaakt terwijl je ook een beroep kunt doen op Twitter en Youtube.

Een blog met nieuws en relevante informatie

Promotie is zeker het bijhouden van een interessante blog met relevante informatie en nieuws. Veel ondernemers maken nogal eens de fout door te ver naar buiten te kijken. Vaak is lokaal adverteren echter beter. Vraag bij de advertentie ook of je eventueel geïnterviewd kunt worden. Wat je ook kunt doen is promotionele artikelen laten maken; een aansteker, een pen of een notitieboekje. Uiteraard heb jij je visitekaartjes al lang klaar.

Zorg voor acties en aanbiedingen en strooi met visitekaartjes

De beste promotie is – naast een website – het zorgen voor aanbiedingen en acties waarover gepraat wordt. Tenslotte; netwerken is ook vaak pure promotie. Bezoek dus frequent onderneming avonden en wees op dergelijke bijeenkomsten nooit zuinig met het uitdelen van je fraai opgemaakte visitekaartjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *