Op zoek naar die ideale bedrijfswagen?

Op zoek naar die ideale bedrijfswagen?

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen waarmee u gemakkelijk door de stad rijdt, of een bestelbus waarmee u een grote laadruimte heeft. Uiteraard zijn er ook altijd mogelijkheden met betrekking tot extra’s. Wilt u bijvoorbeeld meer comfort, of een bedrijfswagen met wat extra PK’s?

Verschillende soorten bedrijfswagens

Er zijn verschillende typen bedrijfswagens, hieronder een opsomming met voorbeelden:

  • Bestelauto: Mercedes Vito, VW Transporter;
  • Bakwagen: Mercedes Sprinter, Volkswagen Crafter;
  • Koelwagen: bus voor het vervoeren van medicijnen, groente en fruit et cetera;
  • Kipper: bestelwagen met laadbak aan de bovenzijde;
  • Open laadbak;
  • Oprijwagen: transporteren van andere auto’s;
  • Pick-up: luxe auto’s met extra laadruimte. Denkt u aan de grote Amerikaanse auto’s.

Onderhoud bedrijfswagens

Wanneer u een bedrijfswagen heeft, dient die uiteraard goed onderhouden te zijn. Een baas dient er op te vertrouwen, nietwaar. Anders brengt dit nog meer extra kosten met zich mee. De investering moet uiteraard terugverdient worden, want of u nu een koerier, marktkoopman of vertegenwoordiger bent van een bedrijf. Een ieder moet zijn investering, of de investering van de baas in de bedrijfswagen, eruit zien te halen. Laat daarom uw auto tijdig onderhouden en doe jaarlijks een APK-keuring. Het beste is om een vaste autogarage te hebben.

Fiat bedrijfswagens als beste keus

De Fiat bedrijfswagens zijn ideale bedrijfswagens. De Fiat Professional bedrijfswagens zijn namelijk handig voor in de stad, maar ook als u op zoek bent naar een praktische laadruimte. Zo is er de compacte Fiat Forino, maar ook de luxere Fiat Ducato met veel laadruimte.

Toch extra hulp

Wilt u toch hulp bij het zoeken naar de ideale bedrijfswagen? Ga dan naar bedrijfswagen.nl! Zij kunnen u helpen naar dé geschikte bedrijfswagen, zelfs zonder investering. Zij voorzien u van deskundig advies, kunnen u verzekeren en laten u alle fiscale voordelen zien (scherpe rentetarieven). Ideaal voor de starter of ZZP’er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *