Over ons

Broersma Logistiek is specialist in logistieke problemen oplossen. Met jaren lange opgebouwde ervaring, nu eindelijk zelf begonnen. Gebroeders Broersma staan altijd klaar om jou te helpen met de juiste logistieke mogelijkheden.

Verder vinden wij het leuk om over alles relevant aan onze sector artikelen te schrijven. Op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, hopen we met onze artikelen te helpen en meer kennis te geven.

Kort over onze geschiedenis, zoals hier boven aangegeven. Met jaren lange opgebouwde ervaring, nu eindelijk zelf begonnen als onderneming. Mijn vader zat ook in het logistieke vak, het geeft nu les op de Hogeschool als docent Logistics Management. Hierin leer je de logistieke processen in bedrijven en organisaties te analyseren, te managen en te verbeteren. Tevens is hij bij ons nog altijd adviseur, hierdoor kunnen wij op hoog niveau onze klanten helpen.

Kort hebben we MVO ( maatschappelijk verantwoord ondernemen) al benoemd… Wij zijn hier verder actief mee bezig, omdat wij het als redelijk klein bedrijf belangrijk vinden om maatschappelijk betrokken te zijn. Er komen bij ons regelmatig basisscholen langs om kort bij ons alles te laten zijn en wie we zijn en om kinderen een beeld te geven bij wat we doen.

Ook zijn we altijd bezig met verschillende mvo doelstellingen. De transportsector heeft namelijk grote impact op de lokale luchtkwaliteit en het klimaat. Kansen voor verduurzaming zijn er volop: zuinige transportmiddelen, efficiƫnter vervoer en alternatieve brandstoffen en aandrijftechnieken. Wij kijken dus altijd naar de mogelijkheden om hierop in te spelen, mee te komen en iets bij te dragen.