Schoolvervoer met touringcar

Schoolvervoer met touringcar

Heb je schoolvervoer nodig? Denk dan eens aan een touringcar. Met een touringcar wordt het vervoeren van een grote groep scholieren een eitje! In een touringcar kunnen zo’n twee à drie schoolklassen per bus vervoerd worden. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld een schoolreis gepland hebt. Daarnaast zijn er ook dubbeldekkers, waardoor nog meer vervoerplezier geleverd kan worden.

Waarom schoolvervoer met een touringcar?
Zoals we eerder al schreven, met een touringcar kunnen meerdere klassen tegelijkertijd vervoerd worden. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld met meerdere klassen op schoolreis gaat. Voor de leerlingen is het een bijzondere gebeurtenis en je wilt natuurlijk dat het vervoer vlekkeloos verloopt. Met een touringcar heb je geen zorgen meer over de hoeveelheid auto’s en chauffeurs die je nodig hebt wanneer je met personenauto’s zou gaan rijden.
Daarnaast is het voor de scholieren een plezierige manier van vervoer, wat voor hen natuurlijk niet geheel onbelangrijk is.

Waarvoor is een touringcar in te zetten?
Een touringcar is bijna overal voor in te zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken! Het gaat dus veel verder dan alleen het vervoer dat je tijdens schoolreizen nodig hebt. Ook voor de wekelijkse schoolzwemlessen, excursies of werkweken kun je tourincars inzetten.
Een touringcar neemt de zorg van het vervoeren van leerlingen weg en laat jou en de kinderen genieten van het leuke of noodzakelijke uitje. Waar je dan ook naartoe gaat.

Veilig
Schoolvervoer in een touringcar verloopt altijd veilig. Het organiseren van een uitje met een groep scholieren is al een uitdaging an sich. Daarom wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. De bussen zijn altijd schoon en veilig wanneer ze vertrekken met een groep scholieren. Daarnaast is de buschauffeur goed opgeleid om ervoor te zorgen dat de scholieren op een veilige manier op de plaats van bestemming aankomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *