Scooter leasen

Scooter leasen

Een scooter leasen is tegenwoordig erg populair. Als je nog even niet het budget hebt om de scooter in één keer te betalen is leasen een goede optie. Hierbij betaal je de scooter in termijnen af en ben je de volledige eigenaar van de scooter. Bij Polderscooter kun je al een scooter leasen vanaf 10 euro per maand. Je kunt de nieuwste modellen leasen inclusief de nodige accessoires.

Hoe werkt het?

Een scooter leasen bij Polderscooter is vrij simpel. Ze bieden een heldere regeling aan via Scooterflex, zonder bijkomende kosten. Je kunt zelf de hoogte van je maandbedrag bepalen en in hoeveel maanden je de scooter wilt afbetalen.  Verder betaal je alleen over het openstaande saldo rente. Als je een scooter hebt uitgekozen plus de eventuele accessoires dan kun je via de website een formulier aanvragen en daarna krijg je een vrijblijvende offerte per post. Als alles is goedgekeurd dan ontvang je een financieringsovereenkomst en een machtigingsformulier voor de automatische afschrijving.  Als je alles hebt ondertekend en de benodigde formulieren hebt opgestuurd moet je nog even wachten op de goedkeuring van de bank. Na deze goedkeuring wordt de scooter onder jouw naam gezet. Je krijgt maandelijks een overzichtelijk rekeningoverzicht. Ook kun je ervoor kiezen om kosteloos extra af te lossen. De voorwaarden voor het leasen van een scooter zijn wel dat je boven de 18 jaar bent en een minimaal inkomen hebt van 1000 euro per maand. Verder moet je in Nederland wonen en geen negatieve BKR notering hebben. Voor meer informatie over de voordelen van leasen en de vereisten kun je kijken op de website van Polderscooter.

Scooter leasen bij Polderscooter

Klik hier voor meer informatie over het leasen van een scooter. Je kunt ook terecht bij de showroom in Dronten. Daar staan de ervaren medewerkers klaar om je te helpen. Het is dan handig om een aantal documenten mee te nemen zoals je bankpas en een geldig identiteitsbewijs. Voor alle nodige documenten en meer informatie over het leasen kun je kijken op de website van Polderscooter. Je kunt bij Polderscooter iedere nieuwe of tweedehands scooter leasen. Vaak binnen 48 uur kun jij al in bezit zijn van je nieuwe scooter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *