SD-Wan partner, hoe helpen ze jou?

SD-Wan partner, hoe helpen ze jou?

Naarmate technologie steeds verder vordert stellen mensen steeds hogere eisen. Wanneer mensen, bijvoorbeeld, op het internet bezig zijn is het belangrijk dat de internetverbinding snel is. Op onze telefoon zijn we dan ook al van 3G naar 4G gegaan en 5G begint ook te komen. In deze blog gaan we in op een dienst die ervoor zorgt dat je software als op internetverbindingen, en nog veel meer, snellere verbindingen krijgt. Dit systeem heet SD-Wan. En de dienst zal verder uitgelegd worden met de SD-Wan partner die hierbij staat.

Wat is SD-Wan?

SD-Wan staat voor Software-Defined Wide Area Network. Het is een systeem dat controle heeft over netwerk connecties, applicatie flow, beveiliging van systemen, beleid van systemen en algemene administratie. Ook al kan het systeem veel, het is en blijft een systeem dat los staat van het hardware. SD-Wan legt alles vast op een centraal software paneel. Op deze manier is er een plek waar je naartoe kan om alle dingen tegelijk te zien en heb je niet verschillende systemen nodig.

Wat zijn de voordelen van SD-Wan partner gebruiken?

Een van de grootste voordelen is dat een SD-Wan partner is dat ze ervoor kunnen zorgen dat nieuwe gebruikers goed ondersteunt kunnen worden door de automatische zero-touch-provisioning. Het geeft ook de mogelijkheid voor een optimale prestatie voor cloud-apps. Via het dynamisch pad dat gekozen wordt is de kans op uitval en verslechtering van de service minder groot.

De werkomgeving die gebruikt wordt door mensen zorgt ervoor dat de geavanceerde technologie een superieure gebruikservaring. Het zorgt ervoor dat het een betrouwbare en veilige omgeving is om in te werken. Ook geeft het de optie om met meerdere apparaten, met meerdere locaties en verschillende cloudservices tegelijk te werken.

Met SD-Wan partner wordt alles continu bijgehouden. Dit geeft het voordeel dat wanneer iets niet op de juiste manier voorloopt dit makkelijk vast gesteld kan worden. Uiteindelijk is het probleem dan ook sneller te verhelpen omdat de oorzaak sneller gevonden kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *