Smart Home-apparaten om lekker warm thuis te komen

Smart Home-apparaten om lekker warm thuis te komen

Wat als alle apparaten in uw leven verbinding zouden kunnen maken met internet? Niet alleen computers en smartphones, maar alles: klokken, luidsprekers, verlichting, deurbellen, indoor camera‘s, ramen, zonwering, warmwaterboilers, apparaten, kookgerei, noem maar op. En wat als die apparaten allemaal kunnen communiceren, u informatie kunnen sturen en uw opdrachten kunnen uitvoeren? Het is geen science fiction; het is het internet der dingen (IoT) en het is een belangrijk onderdeel van domotica en slimme huizen.

Wat is Smart Home technologie?

Huisautomatisering is precies wat het klinkt: het automatiseren van de mogelijkheid om items in huis te bedienen – van gordijnen tot dierenvoeders – met een simpele druk op een knop (of een spraakopdracht). Sommige activiteiten, zoals het instellen van een lamp om aan en uit te schakelen wanneer u dat wilt, zijn eenvoudig en relatief goedkoop. Anderen, zoals geavanceerde bewakingscamera’s, kunnen een meer serieuze investering van tijd en geld vergen.

Er zijn veel smart home-productcategorieƫn, dus u kunt alles regelen, van verlichting en temperatuur tot sloten en beveiliging in uw huis. Er zij ook fantastische cadeautjes op de markt, of u nu voor de feestdagen winkelt of een housewarming-cadeau koopt. Hier is een overzicht van de beste producten die we voor elke kamer van het huis hebben getest.

Ideaal: slim verwarmen

Niets is fijner dan thuiskomen in lekker comfortabel verwarmt huis. Met de nieuwe thermostaten kan dat zeker. Deze zijn slim, zelflerend en bedienbaar via de app. Een slimme thermostaat neemt een aantal taken van u over. Hij zet de verwarming aan of uit en bespaart energie. Het nieuwste van het nieuwste op de markt is de Nest thermostaat. De Nest Learning Thermostat 3e generatie programmeert zichzelf, zet de verwarming automatisch lager als u er niet bent en is overal te bedienen via de app. Zo vindt u snel de juiste balans is huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *