Tips voor het vervoeren en opslaan van goederen in Nijmegen

Tips voor het vervoeren en opslaan van goederen in Nijmegen

Heb jij een bedrijf met enorm veel voorraad wat je niet kwijt kunt op kantoor? Of moet je goederen vervoeren naar een klant, dat je niet zomaar achter in je auto kan meenemen? Lees dan vooral even verder. In dit artikel lees je hoe je ervoor kan zorgen dat je goederen veilig staan in een externe ruimte en hoe je de goederen op veilige manier kan vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een opslagruimte in Nijmagen of huren van een garagebox om goederen in op te slaan. Voor het vervoeren van de goederen zijn verschillende mogelijkheden.

Huren van een opslagruimte


Als je een bedrijf hebt, weet je als geen ander dat het goed is om genoeg voorraad te hebben. Een product dat ‘niet leverbaar’ is of dat pas bezorgd kan worden over twee weken is voor veel consumenten een reden om bij de concurrent de goederen te kopen. Gelukkig kan een opslagruimte de oplossing bieden. Zo’n opslagruimte is bij veel verhuurders te huren per maand en hierdoor kan je dus simpelweg opzeggen wanneer jij wil. Voor een bedrijf dat een piek heeft in een bepaalde periode is dit hierdoor perfect. 

Bartboxx is een bedrijf dat opslagruimte in Nijmegen aanbiedt. Deze ruimtes zijn in verschillende m2 verkrijgbaar. Voor een kleine webshop is een aantal vierkante meter bijvoorbeeld al genoeg. Door het opslaan van de producten heb je dus meer goederen op voorraad waardoor je meer consumenten kan voorzien van producten en door de kortere levertijd direct een Unique selling point hebt.

Vervoeren van producten


Het product moet uiteraard wel nog van de opslagruimte naar de klant gaan. Voor veel webshops is een PostNL verzending al genoeg. Bij grotere goederen is dit iets complexer, al helemaal als een klant hier enorm hoeveelheden van wil hebben. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf dat lange stalen buizen nodig heeft. Gelukkig zijn er genoeg logistieke bedrijven die je hierbij kunnen helpen. Ze kunnen je hele transport uit handen nemen en zorgen dat de goederen ook binnen korte tijd bij de klant komen.

Het huren van een opslagruimte en het vervoeren van producten door middel van het kiezen. van een logistieke partner zijn goede tips voor jou als ondernemer. Met name als de goederen groot zijn en als je een grote voorraad nodig hebt om aan de vraag van de klant te voldoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *