Toeren met de auto door Nederland

Toeren met de auto door Nederland
Panorama, Moor, Swamp, Nature Conservation

Nu de mooie zomermaanden er aankomen kunnen er weer leuke dagjes weg gepland worden. Met de auto kan je in Nederland prachtige tochten maken. Zo kun je Nederland op zijn mooist zien terwijl je ook nog comfortabel zit. Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of als je eens op zoek bent naar een alternatieve activiteit bij slechter weer. Er is genoeg te bezoeken wanneer je met de auto op stap gaat, daarom wat leuke tochten op een rijtje. Het enige wat jij nog hoeft te doen is relaxen en genieten van het moois wat Nederland te bieden heeft. 

Eindhoven en omgeving

Noord-Brabant is een prachtige provincie onder de rivieren die erg goed met de auto te ontdekken is. Wanneer je geen eigen auto bezit kan je ook gebruik maken van autoverhuur Eindhoven airport. Vanuit Eindhoven kun je naar de Kempen rijden. Hier zie je een gevarieerde natuur met onder andere bossen, rivieren en landerijen. Als het mooi weer is kan je besluiten om nog te wandelen zodat je ook de heide kunt bekijken. Aan het eind van de middag keer je terug naar Eindhoven waar je nog even kan genieten van de leuke sfeer in de stad. Een leuke afwisseling dus tussen stad en natuur. 

Zeeland

Zeeland is een heerlijke provincie aan zee. De verschillende stadjes nemen je mee langs de havens en andere bezienswaardigheden. Je kunt je vertoeven aan de deltawerken waar Zeeland beroemd mee is geworden. Daarnaast kun je stoppen voor een verse haring bij een vissersdorpje. Tot slot is Neeltje Jans natuurlijk zeker de moeite waard om te bezoeken. 

Haven van Rotterdam

Met de auto kan je vanuit Rotterdam alle kanten op. Start je tour in de unieke haven van Rotterdam. De landtong van Rozenburg is een lange rechte weg die je langs de haven meeneemt naar de meest prachtige plekjes. De Maasvlakte is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Dit gebied is ongeveer even groot als Gouda en is ontstaan door zand uit de zee op te spuiten. Op die manier is de haven nog groter geworden. Wil je deze tour doen maar niet in beschikking van een auto? Kijk dan eens op rent a car Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *