Tweedehands Vrachtwagen kopen?

Tweedehands Vrachtwagen kopen?

Het kopen van een tweedehands vrachtauto is weer een geheel andere tak van sport dan de aanschaf van een tweedehands auto. Wie op zoek is naar een tweedehands auto kijkt op Marktplaats; wat nog steeds één van de allergrootste aanbieders in ons land is van tweedehands auto’s. Voor vrachtwagens gelden echter andere belangrijke verkoopplekken online.

Waar een tweedehands vrachtauto kopen?

Een van de grootste spelers op gebied van in- en verkoop online is de website Trucks.nl. Hier vind je niet alleen een heel groot scala aan allerhande bedrijfsauto’s, bestelbussen, vrachtwagens, trailers en opladers, maar ook heftrucks en landbouwvoertuigen kun je hier verkopen of inkopen. Het aanbod komt eigenlijk vanuit de hele Benelux en wordt vooral door ondernemers verkocht. Kopen of verkopen werkt om en nabij hetzelfde als via Marktplaats.nl

Ook voor onderdelen

In principe kunt u zelfs terecht voor vrachtwagen (en overige bedrijfswagens) onderdelen op deze website. In vele gevallen gaat het dan natuurlijk om tweedehands onderdelen. Onderdelen kunnen soms stevig geprijsd zijn. Wanneer doet u er daarom wijs aan om voor tweedehands te kiezen, of voor gewoon nieuwe onderdelen? Nieuwe onderdelen voor de vrachtauto, zijn bijvoorbeeld bij autodoc.NL verkrijgbaar online. U waarborgt hiermee een stuk zekerheid, aangezien de onderdelen gloednieuw zijn.

Tweedehands onderdelen kopen?

Koopt u tweedehands vrachtwagenonderdelen, zoals op Trucks.nl, dan zult u wellicht bij sommige aanbieders enige tijd garantie ontvangen op de aankoop; meestal betreft het een half jaar. Afhankelijk van het onderdeel neemt u met de aankoop natuurlijk wel enig risico; vooral wanneer het om een duur onderdeel gaat. Want wat als dit onderdeel ook weer na een jaar vervangen moet worden? De meest veilige aankoop zijn daarom nieuwe onderdelen.

Wilt u meer weten over het vervangen van onderdelen voor uw vrachtauto, neem dan eens een kijkje op Youtube; hier zijn tal van voorbeelden te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *