Veilig bouwmaterialen transporteren

Veilig bouwmaterialen transporteren

Hoe is het toch mogelijk dat we er steeds weer in slagen bouwmaterialen op veilige wijze van A naar B te verplaatsen. En hoe geweldig is dat! Mooi dat de verkeerstoepassingen steeds groter worden en op deze manier zelfs de allergrootste bouwmaterialen snel en veilig naar de plek van bestemming gebracht kunnen worden.

Tenten met een lengte tot wel vijftig meter

Neem de tenten die verhuurd worden met een lengte tot wel vijftig meter (voor een indruk hiervan klik hier). Het grootvervoer kan op verschillende manier plaatsvinden. Bovendien staat veiligheid voorop. Zo wordt gewerkt met opleggers met open zijschotten om zo voetgangers te kunnen zien, iets dat bij dichte opleggers niet altijd lukt met alle gevaren van dien. Ook veel gebruikt zijn de autolaadkranen, de  selfsupporting wagens. Je bepaalt helemaal zelf wanneer en waar je gaat laden en lossen. Hoe lichter het voertuig, des te meer lading erop kan en mag.  

De perfecte vervoersmiddelen voor bouwmaterialen

De laadkranen heb je in de varianten R10, R15 en R25. Ideale en veilige vervoersmiddelen voor bouwmaterialen. Alle drie kunnen ze grote hoeveelheden materialen aan en ook de wegzet prestaties zijn indrukwekkend. De R10 zet tweeduizend kilogram vier meter naast de auto, de R15 en R25 zetten respectievelijk vier- en zes duizend kilogram op zes en acht meter. De R10, R15 en R25 hebben waarden van 16.000, 19.000 en 21.000 kilogram leeg en 35.000, 32.000 en 26.000 kilogram met lading.

Binnenlader ideaal geschikt voor prefab elementen

De binnenlader is weer ideaal voor prefab elementen van wel dertien meter. Geen probleem dus om de grote kadertenten, pagodetenten, opslag, werk tenten en tijdelijke huisvesting van A naar B te vervoeren. Zoals vrijwel alles vervoerd kan worden. En dat zonder dat het veiligheidsaspect ook maar heel even uit het oog verloren wordt. Want dat staat uiteraard altijd voorop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *