Waar moet je op letten als je gaat verhuizen met je bedrijf?

Waar moet je op letten als je gaat verhuizen met je bedrijf?

In dit artikel staan een aantal tips voor als je gaat verhuizen met je bedrijf. Lees ze rustig door en doe er je voordeel mee.

Een goede voorbereiding is het halve werk


Een verhuizing heeft heel wat voeten in aarde. Maar een goede voorbereiding is het halve werk! Het is handig om een draaiboek te gebruiken. Zo weet je zeker dat er geen sprake van miscommunicatie of vertraging is. Een erkend verhuisbedrijf heeft draaiboeken liggen voor diverse projectverhuizingen. Een heel bedrijf verhuizen is een complexe aangelegenheid en er moet aan zoveel dingen gedacht worden. Maak duidelijke afspraken en leg die vast in het draaiboek.

Stel een stappenplan op


Een stappenplan maakt onderdeel uit van het draaiboek. Hierin staat vermeld wat je medewerkers zelf moeten doen en wat je kunt overlaten aan de experts. Een realistisch stappenplan met tijdpad is onmisbaar bij de verhuizing van je bedrijf!

Kies voor een gecertificeerde verhuizer!


Kijk bijvoorbeeld of de verhuizer een EPV keurmerk heeft. Als het verhuisbedrijf dit “Erkende Project Verhuizers”-keurmerk heeft, weet je zeker dat je met een specialist op dit gebied te maken hebt. Niet alleen enorm veel ervaring, maar ook zaken als kwaliteit, veiligheid en milieu zitten wel snor bij deze bedrijven. Dat geeft een goed gevoel tijdens de verhuisperiode, die veel mensen toch als stressvol ervaren.

Hopelijk heb je door het lezen van dit artikel wat tips gekregen omtrent de verhuizing van je bedrijf. Een laatste tip is om diverse offertes aan te vragen. De ervaring leert dat het de moeite waard is om bij verschillende bedrijven een offerte op te vragen. Je zult zien dat er tussen elk bedrijf verschillen zitten. Niet alleen qua prijs, maar ook qua service. Bedenk goed wat je wilt. Door het inhuren van een professional bespaar je jezelf en je medewerkers een hoop kopzorgen. Het is een fijn idee als je je kunt concentreren op alles wat komt kijken bij het starten van je bedrijf op een nieuwe locatie!

Bron: https://www.dehaan-projectverhuizingen.nl/nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *