Welke spullen neem je mee naar de beurs?

Welke spullen neem je mee naar de beurs?

Voor bedrijven is het belangrijk om regelmatig op een vakbeurs te staan. Het is de vraag welke promotieartikelen er dan meegenomen moeten worden. Een van de mogelijkheden is aanstekers bedrukken bij aanstekers.nl. Met een aansteker die voorzien is van het logo of de naam van jouw bedrijf geef je de bezoeker een herkenbaar cadeautje mee. Het is iets dat veel van hen dagelijks zullen gebruiken. Omdat je naam erop staat zullen ze telkens worden herinnerd aan hun bezoek aan jouw beursstand.

Kenmerken van promotieartikelen

Het is belangrijk dat er bij promotieartikelen voor een beurs niet wordt gekozen voor een willekeurige accessoire. Als het enigszins mogelijk is moet er een relatie zijn tussen het cadeautje en de producten of diensten die je als bedrijf aanbiedt. Het cadeautje moet daarnaast in visueel opzicht een directe verwijzing maken naar je bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om een cadeautje in de huiskleuren van je bedrijf weg te geven. Een andere optie is een herkenbaar logo te plaatsen of er de naam van je bedrijf in de huisstijl op te laten drukken.

Duurzaamheid en bruikbaarheid

Tegenwoordig is het ook van belang om een cadeautje weg te geven dat enig nut heeft. Een zinloos product wordt niet gewaardeerd. Maar een lampje dat brandt op een zonnecel, een pen, een aansteker of een ander product dat je regelmatig kunt gebruiken wordt door de ontvanger wel op prijs gesteld. Het is ook belangrijk dat het een product is dat enige tijd kan worden gebruikt. Een product dat meteen kapot is wordt weggegooid en voldoet dus niet als promotieartikel. Berucht zijn de goedkope pennen, waarvan je er op beurzen tientallen kunt krijgen, maar waarvan er vaak slechts een enkele echt bruikbaar is.

Inkoopprijs

Een beursbezoek is al duur genoeg en de meeste bedrijven willen daarom niet te veel investeren in de aanschaf van promotieartikelen. Behalve dat die op moeten vallen, functioneel moeten zijn en niet direct kapot mogen gaan, moeten ze dus ook weinig kosten. In die zin is het bedrukken van aanstekers een goede optie. Wie kiest voor goedkope aanstekers heeft een product dat aan al die eisen voldoet. Bedrukte goedkope aanstekers zijn al te koop voor bedragen vanaf € 0,31 cent per aansteker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *